Visualisatie
 

Visualisatie

 
BOUWKUNDIG
 

BOUWKUNDIG

 
BOUWKAVEL
 

BOUWKAVEL

 

Visie

Om goed te functioneren is het belangrijk dat u zich thuis voelt in de ruimte waarin u  leeft.   

U wilt iets gaan doen met die leefruimte, u wilt iets veranderen. Praktisch of gewoon mooier. Meer ruimte of meer thuisgevoel. Veiliger of lichter. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elk idee valt te realiseren, op alle fronten. Stijl, kleur, vorm, budget het maakt niet uit wat uw wensen zijn. Bij elke wens past namelijk een idee. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op uw wensen. Geen enkele wens is hetzelfde, dat geldt dus ook voor elk ontwerp. Wij richten ons voornamelijk op gevoel. Welk gevoel wil benaderd worden. Wij kruipen in uw huid en leven ons in, in uw wensen. Denken mee en schaven bij waar nodig. Dat alles in samenspraak met u. Dat is wat wij het allerliefste doen en waar we goed in zijn. Dat is: ontwerpen met passie!

Al uw wensen worden vertaald in een goed doordacht ontwerp. Een ontwerp dat technisch klopt en aan alle eisen voldoet wat naar uw volle tevredenheid is gerealiseerd.

Het allerbelangrijkste is dat u begrepen wordt. Dat u contact heeft met iemand die van A tot Z op de hoogte is van uw wensen en die uw wensen kan vertalen in een goed doordacht ontwerp. Daarom heeft u contact met één vast aanspreekpunt. Gemaakte afspraken worden opgenomen in de opdracht. Duidelijk en overzichtelijk voor zowel u als voor onszelf. Voor aanvang zijn de verwachtingen over en weer duidelijk. Wij zien niets over het hoofd, hebben de juiste kennis, ervaring en contacten en begeleiden u graag.

Alle opdrachten en ontwerpen worden in 3D uitgewerkt. Hiermee wordt een zo realistisch mogelijk beeld geschetst van hoe uw nieuwe leefruimte er in het echt uit komt te zien. Zichtbaar wordt bijvoorbeeld: “Hoe groot de verschillende kamers zijn” of  “Op welke plek de schouw gebouwd moet worden in de woonkamer”. De ruimte komt als het ware tot leven.

Wij werken vanuit een rijke ervaring, die wij onder andere hebben opgedaan bij Architectenbureaus. Het allerbelangrijkste is onze gedrevenheid en passie. Ons inlevingsvermogen en ons vermogen uw wensen te vertalen naar een goed doordacht ontwerp. Wij helpen u graag en zijn u graag van dienst. Om er samen met u voor te zorgen dat u zich straks thuis voelt in een leefruimte die aan al uw wensen voldoet.   

 

Toe aan een leefruimte waar u zich thuis kunt voelen? Die voldoet aan al uw wensen en eisen?

Bel ons, mail ons of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking. U bent van harte welkom.

 

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,
Ontwerpstudio IN-STYLL